Brolandsveien er en stille og barnevennlig sidevei med en svært sentral beliggenhet i det etablerte villaområdet på Høybråten. Her er man omgitt av trær og grønne fine hager samtidig som du har gangavstand til tog, buss, nærbutikk, barnehager, skoler og idrettsanlegg.

Med de nye boligene beliggende på et lite høydeplatå med hager rettet mot sydvest og med en egen skjermet terrasse er alt tilrettelagt for å kunne nyte flotte solforhold fra morgen til kveld.

Kommunikasjon:

Med adresse Brolandsveien 9 har du enkel tilgang til offentlig kommunikasjon. Her er det kort gangavstand til Høybråten togstasjon som bringer deg til Oslo S på bare 16 minutter eller motsatt til Lillestrøm og Gardermoen. Busstopp Fjellstuveien ligger i nabogaten 100 meter unna. Det er ellers godt skiltet med turstier og sykkelruter i området. Skulle du likevel foretrekke bil er veien kort til de sentrale veinettene som bringe deg raskt inn og ut av byen.

Nærområdet:

Fra Brolandsveien 9 har du kort gangavstand til dagligvarebutikk Joker Høybråten i Starveien eller Kiwi Høybråten. Ellers ligger Starveien barnehage eller Bikuben familiebarnehage like i nærheten. Boligene tilhører skolekretsen til attraktive Høybråten skole (1-7) og Stasjonsfjellet skole (8-10). Høybråten Idrettspark er et flott idrettsanlegg for både store og små i nærområdet, sammen med lek og rekreasjonsområdet Høybråten Park. For de som er glad i marka er innfallsporten for en gåtur eller skitur til nærliggende Liastua rett «opp i bakken» for de nye boligene.