Fem eneboliger i rekke med moderne arkitektur, blandet med skandinavisk trehus tradisjon og tegnet spesielt for denne tomten av anerkjente Morfeus arkitekter.

Hver av boligene har frie vegger og er kun knyttet sammen av en utvendig bod på siden av hvert hus. Selve konstruksjonen er fordelt på 2 bygningskropper, der det første består av 2 og det innerste av 3 sammenhengende hus som alle blir liggende med cirka samme høyde i terrenget på 166 meter over havet. Fire av boligene går over 2 etasjer pluss loftetasje og underetasje, samt med garasje for 2 biler tilhørende hvert hus. Egen inngang til underetasjen på disse husene gir muligheter for å etablere hybel eller praktikantdel. Selve underetasjen blir derfor levert med ferdig oppsatte ubehandlede vegger og tilrettelagt opplegg for baderom, men er ellers ikke ferdig innredet. Dog kan denne delen ferdigstilles helt etter kundens ønske som et tilvalg. En av boligene har ikke underetasje, men er utstyrt med en ekstra bod med tilgang fra garasje.

For alle boligene er det vektlagt flotte bokvaliteter med fokus på energi og miljø med et godt inneklima hvor alle boligene vil bli levert med balansert ventilasjon med varme-gjenvinning samt en flott peisovn for å bidra til ekstra høy trivsel. Attraktive nye kjøkken- og baderominnredninger, parkettgulv eik i alle etasjer, fliser på gulv i gang og baderom, ferdig opparbeidet hage og med en skjermet utvendig terrasse, som bidrar til en større privat atmosfære rundt den enkelte bolig.